OstroVit Ubichinon Q10 maisto papildas su kofermentais 60 kps.

SKU
OVUbiQ100-60
"OstroVit Ubichinon Q10 100" yra maisto papildas, kurio sudėtyje yra kofermento Q10. Šis junginys gali egzistuoti dviem formomis: ubichinoliu (sumažinta forma) ir ubikinonu (oksiduota forma). Kofermentas Q10 yra vienas iš svarbiausių gamtoje randamų antioksidantų - jis neutralizuoja perteklinius laisvuosius radikalus ir apsaugo nuo pažeidimo ląstelių DNR. 
Kofermentas Q10 pasireiškia kiekvienoje mūsų kūno dalyje, ypač mitochondrijose, kur gaminama energija. Jo didžiausią koncentraciją rodo miokardo ląstelės. Žmogaus kūnas gali savarankiškai gaminti kofermentą Q10, nors ne visada pakankamu kiekiu. Nustatyta, kad vyresnio amžiaus žmonių širdies raumens lygis yra mažesnis už pusę jaunų žmonių širdies. Dėl šios priežasties, po 35 metų, ją būtina papildyti.
Charakteristikos: veikia kaip stiprus antioksidantas, palaiko širdies darbą ir jo raumenų stiprumą ir kraujagyslių sveikatą, didina atsparumą stresui ir ligoms, padeda išlaikyti sveiką kūną, gerina atmintį pagerina koncentraciją sumažina kraujospūdį ir gliukozės kiekį kraujyje pagreitina medžiagų apykaitą. organizmas kovoja su laisvaisiais radikalais organizme 
Dozavimas: 1 kapsulė per parą (po 15 minučių po valgio). 1 kapsulėje yra Coenzyme CoQ10 100mg. 

Tai maisto papildas. Negalima viršyti rekomenduojamos paros dozės. Papildai nepakeičia tikro maisto. Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Laikyti kambario temperatūroje, tamsioje vietoje. Galiojimo data nurodyta ant pakuotės. 

Special Price 15,97 € Įprasta kaina 19,97 €
Sandėlyje
Daugiau informacijos
BrandOstroVit
Product formsoftgel
Servings quantity60
Pakuotės dydis60 pcs
Parašykite savo atsiliepimą
Jūsų Atsiliepimas apie:OstroVit Ubichinon Q10 maisto papildas su kofermentais 60 kps.

Tai maisto papildas!

Rekomenduojamos paros dozės viršyti negalima.

Maisto papildai nepakeičia įvairios mitybos.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti kambario temperatūroje, apsaugotoje nuo šviesos.

Geriausias iki data nurodyta ant pakuotės.

More from OstroVit